Holocén Természetvédelmi Egyesület

2009. október 9-én, immár második alkalommal rendeztünk éghajlatvédelmi kampányt a Magyar Természetvédők Szövetségével közösen.
Az utcai akcióval ezúttal a klímatörvény-kezdeményezés tartalmára hívtuk fel a figyelmet.
A miskolci akciónapon "kvótajátékokkal", zöldpiaccal és egyéb érdekességekkel vártuk az érdeklődőket, melyek az áprilisi rendezvényhez hasonlóan, népszerűnek bizonyultak.
Közel 150-en álltak meg, hogy a kvótajáték által felmérjék háztartásuk energiafogyasztását. E játékos kampányelemmel arra kívántuk felhívni a lakosság figyelmét, hogy milyen előnyökkel járhat a javasolt klímatörvény az egyes háztartások számára. A klímatörvény vezetésével a magyar gazdaságnak a fosszilis energia függősége jelentősen lecsökkenhetővé válna.
Reményeink szerint az akciónap minket igazolt és az embereknek átjött az üzenet, vagyis megértették a természetvédők kezdeményezését a klímatörvénnyel kapcsolatban.
További információk: Laskó-Kuthi Adrienn, programkoordinátor,
Holocén Természetvédelmi Egyesület, tel.:06/30291-5543, e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.klimatorveny.hu

Elérhetőségünk:

3525 Miskolc, Kossuth u. 13.;
Tel: 46/508-944;
E-mail: holocen@holocen.hu 
Adószám: 19931401-1-05