Holocén Természetvédelmi Egyesület

„Közösen a közösségekért” – Kézműves közösségépítő foglalkozások fazekas technikákra alapozva III.

Helyszín: Tiszalúc – Óvoda (nyugdíjasklub)

2018. november 26.-án délután kézműves közösségépítő foglalkozást tartottunk fazekas technikákra alapozva, a fenntarthatóság jegyében.

A programot a tiszalúci nyugdíjasklub tagjainak szerveztük, melyen 14 fő vett részt. A kézműves tevékenység fejleszti a kreativitást, idős korban nagyban segíti fejleszteni a mozgáskoordinációt, oldja a stresszt, a szorongást, segít feloldani az agressziót.

A négy órás önkéntes foglalkozás célja hogy a résztvevők betekintést nyertek a fenntartható életmódba és hogy kreatívan töltsék a szabadidejüket. A délutáni foglalkozáson a nyugdíjasok jó társaságban tölthették szabadidejüket, miközben betekintést nyerhettek a fazekasság néhány fortélyát, kíséretezhettek a formákkal és mintákkal. A foglalkozások azon túl, hogy a kreativitást elõsegítik, az együttdolgozás örömét is nyújtják.

 

„Közösen a közösségekért” – Kézműves közösségépítő foglalkozások fazekas technikákra alapozva IV.

Helyszín: Tiszalúc – Óvoda (pedagógusok)

Időpont: 2018.11.29

2018 november 29.-én délelőtt kézműves közösségépítő foglalkozást tartottunk fazekas technikákra alapozva, a fenntarthatóság jegyében. A programot előzetesen meghirdettük a tiszalúci óvodában az érdeklődő, tanítók, óvópedagógusok és családtagjaik részére. A programon végül összesen 15 fő vett részt.

A korongozás a legtöbb gyereket – felnőtteket is - teljesen elvarázsolja. A kézműves tevékenység fejleszti a kreativitást, a mozgáskoordinációt, oldja a stresszt, a szorongást, segít feloldani az agressziót.

             Tiszalúc – Óvoda (nyugdíjasklub)                           Tiszalúc – Óvoda (pedagógusok)

 

 

Elérhetőségünk:

3525 Miskolc, Kossuth u. 13.;
Tel: 46/508-944;
E-mail: holocen@holocen.hu 
Adószám: 19931401-1-05